Erbjudanden

Sun C - solskydd från nimue

Det är viktigt att 365 dagar om året använda ett solskydd på ansikte, hals och dekolletage ovanpå nimues dagkrämer men extra viktigt under sommaren.

.

Sun-C Spf 40 (60 & 20 ml) - är ett lättviktigt solskydd med anti-åldrande fördelar som hjälper till att reducera och motverka synliga tecken på foto-åldrande

Paketpris: 588:-

(normalpris: 696:-)


Sun-C environmental shield Spf 50 (50 & 20 ml) - ger ett fullständigt elektromagnetiskt ljusspektrum (UVA, UVB, IR och HEV) skydd i kombination med ett skydd mot föroreningar.

Det skyddar även mot miljöfaktorer som t ex vind, smuts, föroreningar, pollen, rökning och årstidsförändringar.

Paketpris: 898:-

(normalpris: 1 056:-)

Repair an Protect Night shield är DrK's nya reparerande och skyddande teknologi som ger hudens mikrobiom skydd mot dagens moderna livsstil. Genom att stimulera ditt mikrobiom (din huds naturliga bakterieflora) med den nya avancerade teknologin påverkas din melatonin-produktion och du får en mer välmående hud med bättre återhämtning under natten.


Erbjudandepris: 758:- (ord- pris 898:-)

Y:SKIN - produkter för ung hud

Y:skin är en produktserie som rekommenderas från 10-20 år. Det finns produkter för alla tillstånd men serien har framförallt fokus på en tonårs-hud i hormonell obalans och som har akne.I månadserbjudandet ingår följande produkter:

Facial wash - en tvålfri, lätt rengöringsgel som används vid rengöring morgon och kväll och som skonsamt avlägsnar orenheter och ev makeup.

Clearing moisturiser - en icke-oljig produkt för behandling av problemhud. Krämen innehåller bl a 5% AHA men kan användas både morgon (ej sommarmånaderna) och kväll om SPF appliceras dagtid.

Active blemish control - en antiseptisk produkt som appliceras lokalt på akne och som kontrollerar inflammationer i talgkörteln. Appliceras lokalt på problemområden.


Paketpris: 918:- (normalpris: 1.084:-)

Ni vet väl att vi har medicinsk fotvård på salongen?

Här har ni Judith, vår härliga fotvårdsterapeut som mer än gärna tar hand om Dina fötter!


Välkommen!

<--- Till Bokningen för Fotvård

0