Erbjudanden

September månads paketerbjudande

Fokus på hyperpigmentering

Hyperpigmentering är ett problem som ofta förvärras under sommaren eller som för första gången dyker upp efter en fin sommar med sol och bad. Nimues fader-produkter är anpassade efter en hyperpigmenterad huds behov. En viktig produkt vid behandling av hyperpigmenterad hud är ett bra solskydd som används dagligen.

Nimue faderserie och Sun-C SPF 50 rekommenderas till en hyperpigmenterad hud.


Day Fader & Night Fader

Dag & nattkräm baserade på en trippel-verkande behandlingsprocess som rekommenderas till akne och normal hud med hyperpigmentering.

Day Fader Plus & Night Fader Plus

Dag & nattkräm baserade på en trippel-verkande behandlingsprocess som rekommenderas till torr hud med hyperpigmentering.

Sun-C environmental shield SPF 50

Miljöskydd med fullständigt elektromagnetiskt ljusspektrum (UVA, UVB, IR och HEV) skydd i kombination med ett skydd mot föroreningar.

Välj mellan två förmånliga erbjudanden för behandling av hyperpigmenterad hud. Ett för normal hud och ett för den torra huden.


Paketpris 1 - Day Fader, Night Fader & SPF 50: 1.798:- (normalpris: 2.154:-)

Paketpris 2 - Day Fader Plus, Night Fader Plus & SPF 50: 1.998:- (normalpris: 2.354:-)

Repair and Transform Premium Serum - Hyperpigmenterad hud

Ett högkvalitativt, premium serum för en välmående hud med innovativa läkande ingredienser till hjälp för torr, stressad och skadad hud. Serumet ger ett optimalt skydd 24 timmar om dygnet.


REPAIR AND TRANSFORM PREMIUM SERUM stärker hudbarriären, ger förbättrad återfuktning, reducerar inflammation, återställer balansen i hudens mikrobiom (fungerar som en prebiotika). Det återställer hudens homeostas och skapar ett ökat välmående i huden som därmed blir mindre känslig för aggressiv miljöpåverkan såsom föroreningar, kemikalier och skadligt solljus.

Detta serum är speciellt utformat med en unik kombination av aktiva ingredienser som samverkar för att reducera hyperpigmentering och ge en jämnare hudton genom att stimulera den läkeprocess som leder till en välmående och mer motståndskraftig hud.

  • Reducerarhyper pigmentering
  • Ger en jämnare hudstruktur
  • Skyddar huden mot UV-strålning och skador av blått ljus
  • Reparerar huden
  • Prebiotisk behandling för probiotisk effekt
  • Stärker hudbarriären


758.- (ord. pris 898:-)


Ni vet väl att vi har medicinsk fotvård på salongen?

Här har ni Judith, vår härliga fotvårdsterapeut som mer än gärna tar hand om Dina fötter!


Välkommen!

<--- Till Bokningen för Fotvård

0